Over ons

TextielDiscounter.nl is onderdeel van de Podobrace Group en is opgericht om klanten altijd de beste kwaliteit handdoeken en textielproducten op de markt te kunnen bieden voor de scherpst mogelijke prijs. Met onze unieke contacten, exclusieve contracten en decennia ervaring in de textiel markt leveren we al jaren textiel aan de grootste retailers in Europa en daar willen we onze klanten nu van laten meeprofiteren!

Gekeken naar deze unieke eigenschappen en ingangen kunnen we met trots zeggen dat er dan ook niemand op de markt nu deze prijs-kwaliteitverhouding kan aanbieden waar wij als TextielDiscounter voor staan! Tegelijkertijd vinden wij bij TextielDiscounter het ook zéér belangrijk dat niet alleen onze klanten, maar ook de gehele keten hiervan profiteert. Van katoenboer tot eindklant. Daarom zijn alle handdoeken en producten die worden aangeboden op TextielDiscounter ook voorzien van het OEKO TEX, OEKO TEX Made in Green, BSCI en het Better Cotton™ keurmerk. Dit keurmerk zorgt ervoor dat de katoenboeren een betere prijs krijgen voor hun katoen, en daardoor hogere kwaliteit katoen kunnen fabriceren. Dit is beter voor de boer, en het product. Bij TextielDiscounter verkopen we dan ook uitsluitend producten van topkwaliteit en altijd voor de laagste prijs!

Nergens goedkoper! Maar hoe kunnen wij zo goedkoop zijn?

De inkopers van TextielDiscounter hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in de textiel en beschikken al jaren over exclusieve contracten met textielleveranciers waardoor het textiel rechtstreeks bij de bron wordt ingekocht. Hierdoor profiteren onze klanten altijd van de scherpst mogelijke prijs op de markt en de beste kwaliteit. Door deze unieke contracten kan TextielDiscounter dus samen met de leveranciers niet alleen altijd de kwaliteit van het product waarborgen, maar hierin dus ook altijd de laagste prijs garanderen! En daar willen we onze klanten van laten meeprofiteren!  Dus bij TextielDiscounter altijd b2b prijzen voor een b2c klant en wie wil dat nou niet!

Better Cotton™

Alle handdoeken die worden aangeboden op TextielDiscounter.com zijn gemaakt van het allerzachtste biologische katoen uit Pakistan en hebben het keurmerk Better Cotton™. Better Cotton™ is s ’werelds grootste duurzaamheid programma voor katoen met het doel om katoen gemeenschappen te helpen overleven en op te bloeien. Dit helpt de katoenboeren en zorgt voor hogere kwaliteiten katoen, en uiteindelijk hogere kwaliteiten handdoeken. Op deze manier probeert wij van TextielDiscounter een steentje bij te dragen aan een mooiere en eerlijkere leefwereld voor de katoenboeren in Pakistan.

Wilt u meer informatie over Better Cotton™? Klik dan hier voor meer informatie op hun website.

De snelste levering en gratis verzending vanaf € 25,00!

Het bestellen van onze heerlijke handdoeken en textielproducten gaat eenvoudig via onze website. Voor 23:00 besteld, morgen al thuis bezorgd! En bestel je meer dan € 25,00? Dan is deze levering zelfs gratis! Er is zelfs de mogelijkheid om dezelfde dag uw bestelling bezorgd te krijgen als je voor 12:00 besteld! Want bij TextielDiscounter staat de klant altijd voorop!

Gegarandeerd de beste service

Naast onze hoge kwaliteit producten, bieden we ook een hoogste kwaliteit service aan bij TextielDiscounter. Ons team staat altijd voor je klaar. Dit betekent dat wij elke doordeweekse dag telefonisch, via chat en via e-mail bereikbaar zijn. Bij ons hoeft u dan ook nooit lang te wachten om je vraag beantwoord te krijgen.

Verder bieden we uiteraard 14 dagen bedenktijd aan én een “Niet goed, geld terug” garantie op al onze producten! Zo kan jij je gekochte producten altijd retourneren aan ons mocht je bestelling onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen.

Dus wacht niet langer en ervaar nu het verschil bij TextielDiscounter.nl