Verzenden & Bezorgen

Alle producten die wij aanbieden hebben wij op voorraad en worden geleverd via DHL, PostNL of Trunkrs (voor dezelfde dag levering). Hierdoor kunnen wij dan ook een zeer snelle levering binnen Nederland en België bewerkstelligen.

In Nederland geldt op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen thuis, ook als je op zondag besteld is het maandag al thuis, en het is zelfs mogelijk om voor 11:00 uw bestelling dezelfde dag al thuis te ontvangen. (Behalve op de Waddeneilanden)

In België heeft u uw bestelling ook de dag erna al thuis als u deze voor 21.30 besteld.* Ook is het in sommige delen van België mogelijk om uw bestelling dezelfde dag al thuis te ontvangen. Om dit uit te zoeken vult u uw postcode in bij dezelfde dag levering.

Heel soms kan het voorkomen dat een product niet voorradig is, wij zullen u dan direct informeren wanneer het product wel geleverd wordt. En zodra uw bestelling dan verstuurd is, zullen we u hierover opnieuw informeren.

En door een unieke samenwerking met DHL, PostNL en Trunkrs kunt u uw bestelling ook nog eens stap voor stap volgen. Indien u overigens niet thuis bent biedt PostNL het pakket nog 1 keer aan en mocht u onverhoopt deze levering ook missen dan zullen we uw bestelling gewoon direct nog een keer opsturen, want bij TextielDiscounter staat de klant altijd voorop!

Levertijd in Nederland?

Door goede afspraken met DHL geldt in Nederland voor 23.00 uur, morgen thuis! Waarbij bestellingen boven de € 25,- gratis worden verzonden (Met uitzondering van “dezelfde dag levering”).

Levertijd in België?

TextielDiscounter is ook al jaren werkzaam in België en door goede afspraken met PostNL geldt in België voor 21:30 uur, morgen thuis! Waarbij bestellingen boven de € 25,- gratis worden verzonden.

Dezelfde dag thuis?

Bij TextielDiscounter is het zelfs mogelijk uw bestelling op dezelfde dag te ontvangen. Plaatst u op werkdagen (ma t/m vr) voor 11:00 uur? Dan kunt u ervoor kiezen om uw artikel dezelfde dag nog te laten bezorgen. Uw bestelling wordt dan tussen 17:00 en 22:00 uur door Trunkrs bezorgd.* (Voor “dezelfde dag levering” geldt niet dat het boven een bestelling van € 25,- gratis wordt verzonden)

Gratis verzending?

Bij TextielDiscounter staat de klant altijd voorop, en om onze klanten altijd de beste deal te kunnen geven wordt elke bestelling binnen Nederland en België boven de € 25,- gratis verzonden. En een groot deel van de producten past door de brievenbus zodat u ook niet thuis hoeft te blijven.

Gratis retourneren?

Bij TextielDiscounter staat de klant altijd voorop, en daarom kunt u bij ons gratis retourneren, meer informatie over gratis retourneren vindt u op de FAQ-pagina onder de titel “Hoe retourneer ik een artikel?”

Bezorging op zaterdag en op maandag?

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn bezorgen wij onze producten op zaterdag en op maandag!

Bezorging bij PostNL Punt in België?

Om onze klanten in België optimaal van dienst te zijn bezorgen wij onze producten ook bij een PostNL punt bij u in de buurt, u kunt bij het bestellen kiezen voor “ophalen bij PostNL punt” en dan kunt u een PostNL punt bij u in de buurt selecteren.

Kosten van een pakketzending?

De producten die niet door de brievenbus passen worden verzonden per pakket. De prijzen bij TextielDiscounter zijn altijd inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Wanneer er een bestelling wordt geplaatst onder € 25,- betalen klanten verzendkosten. Binnen Nederland bedragen deze verzendkosten € 2,95, in België € 4,95 en voor de rest van Europa is dit afhankelijk van het land.

Bezorging in het buitenland?

Bij TextielDiscounter is het ook mogelijk om uw bestelling in het buitenland (verder dan België) te laten bezorgen. De bezorgtijd is alleen jammer genoeg iets langer dan wij in Nederland nastreven (voor 23.00 uur besteld, morgen thuis). De levertijd bedraagt dan meestal, afhankelijk van de afstand, 2 tot 6 werkdagen.

Bezorging op een ander adres?

Het is ook mogelijk dat u een bestelling op een ander adres dan het factuuradres laat bezorgen. Bij het bestelplatform kunt u dit aangeven.

Ruilen en retourneren?

Bij TextielDiscounter staat “Optimale service” voorop, dus niet goed, geld terug en het retourneren is gratis!

(*) Alle bestellingen die door TextielDiscounter worden ontvangen, worden direct verwerkt en overgeleverd aan PostNL of Trunkrs. Maar omdat wij geen effect hebben op de werkwijze van PostNL en Trunkrs zijn de aflevertijden jammer genoeg altijd onder voorbehoud.