Hoeveel handdoeken in wasmachine

20 oktober 2023,

leestijd: < 1 min

Hoeveel handdoeken kan ik tegelijkertijd in de wasmachine doen? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld. Je wilt er natuurlijk zo veel mogelijk wassen, zodat je was is weggewerkt en de energiekosten zo laag mogelijk zijn. Je kunt echter niet te veel handdoeken tegelijkertijd wassen. In deze blog geven wij je graag meer informatie.

Hoeveel handdoeken kunnen er in de wasmachine

Veel handdoeken tegelijkertijd wassen is beter voor jou en de energierekening. In een volle wasmachine heb je namelijk meer wrijving. Hierdoor worden de handdoeken beter schoon. We raden echter wel aan om een beetje ruimte over te houden in de wasmachine. De ruimte zo groot als een vuist is voldoende.

hoeveel handdoeken wasmachine

Kan ik handdoeken en kleding tegelijkertijd wassen?

Handdoeken hebben een textuur die de vezels van delicate kledingstukken kan beschadigen. Het is natuurlijk niet prettig als kleding beschadigt. Wij adviseren daarom om handdoeken niet samen met andere kleding te wassen, tenzij het gaat om duurzame materialen zoals spijkerstof.

Handdoeken kopen?

Wil je handdoeken kopen? Kijk dan eens bij Textiel Discounter! Wij hebben een ruim assortiment aan zachte en duurzame handdoeken die ideaal zijn om te gebruiken na het wassen. Onze handdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat je altijd iets kunt vinden wat bij jouw smaak en behoeften past. Bovendien bieden we onze handdoeken aan tegen scherpe prijzen, zodat je waar voor je geld krijgt. Neem vandaag nog een kijkje op onze website en ontdek ons aanbod van handdoeken!