Handdoeken oprollen

29 september 2023,

leestijd: < 1 min

Handdoeken oprollen heeft verschillende voordelen. De meeste mensen vouwen ze op en leggen vervolgens een nette stapel in de kast. Het is echter veel handiger om handdoeken op te rollen. In deze blog leggen wij uit wat de voordelen van handdoeken oprollen zijn en leggen wij stapsgewijs uit hoe dit moet. Lees snel verder!

De voordelen van handdoeken oprollen

Wanneer je een handdoek op de traditionele manier opvouwt, neemt deze redelijk veel ruimte in beslag. Een opgerolde handdoek neemt echter een stuk minder ruimte in beslag. Hierdoor heb je dus minder ruimte nodig in je lade of kast. Deze ruimte kan je vervolgens weer benutten voor andere spullen, zoals washandjes.

Daarnaast kunnen handdoeken hard worden als je ze niet goed door laat luchten. Dit kan gebeuren als ze te lang in de droger of op een droogrekje hangen. Door ze losjes op te rollen zodra ze droog zijn, blijven de handdoeken zacht. Zo kun je genieten van heerlijke zachte en comfortabele handdoeken. Dit is natuurlijk heel prettig bij het afdrogen.

Stappenplan voor handdoeken oprollen

Hieronder leggen we stapsgewijs uit hoe je handdoeken moet oprollen:

  • Stap 1: Leg de handdoek plat
  • Stap 2: Vouw een driehoek
  • Stap 3: Vouw in het midden
  • Stap 4: Draai de handdoek om
  • Stap 5: Rol de handdoek op
  • Stap 6: Stop de hoek van de handdoek erin
  • Stap 7: De handdoek is nu opgerold

handdoek oprollen

Handdoeken kopen?

Wil je handdoeken kopen? Kijk dan eens bij Textiel Discounter! Wij hebben een ruim assortiment aan zachte en duurzame handdoeken die ideaal zijn om te gebruiken na het wassen. Onze handdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je altijd iets kunt vinden wat bij jouw smaak en behoeften past. Bovendien bieden we onze handdoeken aan tegen scherpe prijzen, zodat je waar voor je geld krijgt. Neem vandaag nog een kijkje op onze website en ontdek ons aanbod van handdoeken!