Wat de manier waarop jij je handdoek opvouwt zegt over jouw persoonlijkheid

12 september 2022,

leestijd: < 1 min

Hoe gek het ook klinkt, maar het is waar. De manier waarop jij je handdoek opvouwt zegt een hoop over wie jij bent als persoon. Ben jij georganiseerd, rommelig of juist zeer pragmatisch persoon? Dit valt terug te zien in hoe jij bepaalde dingen doet in het leven. Dit varieert van welke drankje jij besteld tot hoe jij je was opvouwt. Hieronder hebben wij de vier meest voorkomende opvouwmanieren en de daarbij horende eigenschappen op een rijtje gezet.

Het rolletje

Vouw jij je handdoek één keer verticaal dubbel en rol je hem verder op, dan pas jij de rolmanier toe. De handdoekrol is de snelste en meest efficiënte manier waarop een handdoek kan worden opgevouwen. In jouw leven moet alles rap gebeuren anders is je geduld allang weer op. Je hebt veel verschillende bezigheden. Je hebt niets liever dan een volle dag waarin je niet stil hoeft te zitten. Je draait je hand niet om voor lastige taken en grijpt uitdagingen graag aan. In de vriendengroep ben jij de durfal en ben je niet bang om iets van jezelf te laten horen als iets je niet aan staat

De winkelmanier

Als jij je handdoek verticaal dubbelvouwt en vervolgens drie keer horizontaal opvouwt maak jij gebruik van de winkelmanier. Je houdt van precisiewerkjes en je doet iets goed of je doet het niet. Van nature ben je een harde werker en stop je pas wanneer je je doel hebt behaald. Binnen de vriendengroep ben jij de regelaar. Je plant alle uitjes, weekendjes weg en vakanties. Jouw vrienden komen niks te kort want jij hebt van tevoren alles perfect uitgedacht en geregeld.

Het makkelijke vierkant

Één keer verticaal dubbel en één keer horizontaal dubbel heeft als resultaat een simpel vierkant. Dit is de meest argeloze manier van vouwen. Je bent een persoon die van nature vrij rommelig van geest is. Ook ben je zeer praktisch ingesteld en probeer je alles om je constant te verbeteren. Het liefste zie je dat alles om je heen goed werkt en steekt tijd in de zaken die volgens jou verbetering nodig hebben. Je besteedt je tijd liever aan iets anders en wil zo snel mogelijk van de was af zijn. In de vriendengroep ben jij de creatieveling van het stel. Surprises, originele cadeaus of gedichten in de Sinterklaastijd? Je vrienden kloppen altijd bij jou aan.

De perfecte rechthoek

Vouw jij je handdoek verticaal halverwege in elkaar en vervolgens via beide kanten naar binnen? Dan creëer jij het perfecte rechthoekje tijdens jouw opvouwsessies. Dat heeft jouw moeder je dat als kind waarschijnlijk aangeleerd. Deze manier is blijven hangen en zelf houd je ook niet van verandering. Je bent een systematisch en geduldig persoon. In de vriendengroep lever jij altijd het advies als dat nodig is. Je staat altijd klaar voor anderen en je bent het moederfiguur in jouw vriendengroep. Je biedt altijd een luisterend oor en je hebt een verzorgend karakter.

Handdoeken kopen?

Wil je hoge kwaliteit handdoeken kopen? Kijk dan eens bij Textiel Discounter! Wij hebben een ruim assortiment aan zachte en duurzame handdoeken die ideaal zijn om te gebruiken na het wassen. Onze handdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je altijd iets kunt vinden wat bij jouw smaak en behoeften past. Bovendien bieden we onze handdoeken aan tegen scherpe prijzen, zodat je waar voor je geld krijgt. Neem vandaag nog een kijkje op onze website en ontdek ons aanbod van handdoeken!